top of page
Nationalparkvadehavet.jpeg

VANDREWEEKEND

Vadehavet

21. - 22. okt 2023

Vandreweekend med fuld forplejning
2.499 kr. pr. person - I dit eget værelse

Ældresagen1-1024x670.png

* Hyggelig social Mini Vandreferie med plads til alle solorejsende 💃
* 1 nat i dit eget værelse 🛌 i et delt hus (får sit eget soveværelse og deler bad/toilet og fælles faciliteter med 1 anden af samme køn)
* Nyd guidet vandreturer 🥾 i et roligt tempo i det smukke Vadehavet
* Frugt og snacks 🍏 under vandringen
* Tid til at slappe af 🧘‍♀️ på vores hyggelige base - eftermiddagskaffe m. hjemmebagt kage når vi vender tilbage på lørdag
* Velkomstdrink 🍸 

* Fællesmiddag 🥗 i restaurant
* Chance for at se den Sorte Sol 🖤 hvis stalingerne spiller med på dagen
* Der er aftensmad, morgenmad og 1 x frokostpakke 🍴 inkluderet

Vores guidet vandreturer er en fantastisk måde at opdage nye steder på, udfordre dig selv på nogle fantastiske vandreturer, møde ligesindede og prøve noget nyt. Du bor på hyggelige overnatningssteder, hvor din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.

I weekenderne kan du nyde lækre, måltider med din gruppe. Disse ture er designet til at være sjove, så det sociale element er i centrum.

Niveau: Let-moderat

Vandreweekend

Vadehavet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 DAGE PROGRAM

21. okt 2023

Vandre - Aftensmad - Sort Sol

Kl. 10 på Skærbæk Centret, Storegade 46, 6780

En naturarv i verdensklasse venter på dig i Vadehavet. Vandreruten går gennem et unikt naturlandskab i Danmark, som er på UNESCO's verdensarvsliste.

Du vandre på diger mellem grøfter og kanaler, der omkranser marker, hvor køer og får græsser. Det flade og åbne marsklandskab med den høje himmel og det særlige lys er kendetegnende for marsken. Byerne er bygget på diger eller høje områder, og der er en markant overgang mellem by og landskab.
Marsklandet har et rigt fugleliv med både træk- og ynglefugle. To gange om året er området kendt for fænomenet "Sort sol", hvor store flokke af stære flyver i smukke formationer over mosen.

🖤 Chance for at se den Sorte Sol, hvis stalingerne spiller med på dagen

Detaljer om turen vil blive annonceret tættere på datoen

Overnatning 

Bor du i dejlige, lyse og moderne feriehuse på 43 m2, som er indrettet til 2 i hvert sit soveværelse og optimalt indrettet med to soveværelser, et badeværelse og en hems.

Derudover har feriehusene en kombineret stue/spisestue og et køkken. Alle feriehuse har opvaskemaskine, køle-/fryseskab, mikroovn, kaffemaskine, TV med et bredt udvalg af danske og internationale programmer og gratis Wi-Fi, og udenfor er der en overdækket terrasse med havemøbler.

Det er ikke-ryger huse. Kæledyr er velkomne i nogle af boligerne mod betaling. Vi har også boliger til gæster, der har brug for mere plads, fleksibilitet og hjælpemidler, f.eks. gæster, der lever med et handicap.

22. okt 2023

Vandreture - tilføje østerssafari  

Efter morgenbuffeten kan vi pakke sammen og lægge overnatningstaskerne i bilen, hente en madpakke og begynde på den anden dags vandretur.

Rengøring af huset er inkluderet, så der er ikke noget at tænke på her.

Der er mulighed for at tage en tur ud til kysten for at samle østers (mod et ekstra gebyr), og for dem, der vælger denne option, vil der blive tilbudt en kortere vandretur i forbindelse med denne sjove oplevelse. 

For dem, der vandrer, vil vores guide have planlagt en varieret rute i dag, der kan involvere kørsel til et nyt startsted. Hvis du kommer med offentlig transport, er der som regel plads i en anden vandrers bil. Forvent at være tilbage ved startstedet omkring kl. 15-15.30. 
på gensyn

 

​Detaljer om turen vil blive annonceret tættere på datoen

► INKLUDERET

• 1 overnatning i dit eget værelse i et delt hus


• Frugt og snacks under vandreturen

• 1 x middag, 1 x morgenmad og 1 x frokost


• 2 guidede vandreruter


• Rengøring af værelse, håndklæder og sengetøj


• Support før weekenden fra Happy Hiking teamet


• En vært til at byde dig velkommen og organisere weekendens vandreture


► IKKE INKLUDERET

• Drikkevarer til aftensmad


• Frokost på dag 1

• Afbestillingsforsikring


​
• Østerssafari 

Pris:  2.499,- kr

DETALJER

Vandreture

Der er mange kilometer smukke stier, som mange ikke ser. Nyd UNESCO naturpark, skovområderne, sandstrandene og den storslåede udsigt på vores afslappede vandreweekender - med masser af tid til pitstop og lokal kultur! 

Niveau 2/5

Let til moderat. Intet at bære.

Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 4 - 5 timers vandring om dagen, dog i et roligt tempo.

Ingen tekniske vanskeligheder: det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring. 

Bagage

Du har kun en lille rygsæk med dine personlige ejendele og vand for dagen.

Du kan efterlade din bagage i bil under dine vandreture.

Gruppe

Baseret på 2 personer, der deler feriehuset

Komfort
► Indkvartering

SKÆRBÆKCENTRET har dejlige feriehuse nær Rømø. Husene er lyse og moderne på 43 m2.

Du får dit eget soveværelse, og der bor kun én anden person af samme køn i huset.som er indrettet til 2 i hvert sit soveværelse og optimalt indrettet med to soveværelser, et badeværelse og en hems.

Feriehuse har opvaskemaskine, køle-/fryseskab, mikroovn, kaffemaskine, TV med et bredt udvalg af danske og internationale programmer og gratis Wi-Fi, og udenfor er der en overdækket terrasse med havemøbler.

Det er ikke-ryger huse. Kæledyr er velkomne i nogle af boligerne mod betaling. 

► Forplejning

Middag, morgenmad og en pakkefrokost er inkluderet.

Lad os venligst vide, når du tilmelder dig, hvis du har allergier eller særlige kostbehov; vi vil gøre vores bedste for at tilpasse dine måltider.

Afbestillinger:

Hvis du ønsker at annullere din booking 10 uger eller mere før startdatoen for din booking - vil du modtage en Værdikupon* for det beløb**, du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris).

Hvis du ønsker at annullere din booking mindre end 10 uger før startdatoen for din booking - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours.

Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer

*Værdikupon er gyldige i seks måneder og skal indløses senest kl. 23:59 på deres gyldighedsdato.

**Inklusive det samlede beløb og/eller værdien af de kuponer, som Happy Hiking Tours har modtaget, men eksklusive værdien af eventuelle ekstraudstyr, varer eller tjenester, der allerede er blevet leveret, og/eller eksklusive værdien af eventuelle kampagnekoder eller rabatter, der er anvendt.

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine personlige ejendele og vand til i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
For at beskytte dig mod kold og regn
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Let til aktiv". Der vil være en række vandreture, der passer til alle erfarings- og energiniveauer.

 

Kan jeg deltage alene?
Absolut! Mange af vores deltagere er solorejsende og du får dit eget værelse.

Jeg foretrækker vegetariske eller veganske måltider - kan det arrangeres?
Ja, absolut! Vi vil altid levere et vegetarisk eller vegansk måltid, men bemærk venligst, at dette skal bestilles i god tid før rejsen.

 

Jeg er allergisk over for en bestemt ingrediens - kan I levere måltider til mig?
På grund af køkkenets fælles karakter er vi ikke i stand til at levere måltider, der er egnede til personer med mange allergier. Kontakt venligst Jerry inden du booker for at drøfte dine behov.

 

Hvilken transport er der på denne rejse?
Hvis du kommer med offentlig transport, du kan efterlade din bagage i vores køretøj. 

 

Må jeg tage min hund med?
Ja, det kan du! Vi elsker hunde, og de er velkomne, så længe de holdes i snor og kommer godt ud af det med de andre gæster.
Hunde er velkomne i nogle ferielejligheder mod et mindre gebyr, så tjek venligst om der er plads, før du booker.​

Handicapfaciliteter
De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe. SKÆRBÆKCENTRET har et par feriehuse, der er indrettet specielt til handicapfaciliteter, så kontakt dem direkte eller ring til Jerry for at drøfte dine behov.

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte mig, og jeg vil gøre mt bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandreweekend er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page