top of page
iStock-1372478622.webp

TISVILDE HEGN

Vandretur - sammen med andre

5. nov 2023

Ældresagen1-1024x670.png

Guidet vandredag
Gratis

💃  Hyggelig social vandredag med plads til alle

🥾  Nyd 15 km guidet vandretur i et roligt tempo, i et smukt område

🍌  Frugt og snacks undervejs

🌲  Variete natur/skov, smukke udsigter og lidt bakker. Hovedsalig store stier, smalle stier i mindre omfang

🌯  Nyd din madpakke sammen i skoven

☕️  Der er mulighed for at købe en kop kaffe sidst på turen

Vandre - sammen med andre er for dig, der vil opleve vandredage sammen med andre, der også elsker at vandre.

Dette er for vandreentusiaster, nye som erfarne, der har lyst til at vandre sammen med andre uanset om du har et netværk af familie og venner, men ikke kan få jeres kalendere til at passe sammen, eller du elsker at være i naturen, men foretrækker at gøre det i selskab med andre. Alle kan være med uanset alder, køn og civilstand. Det, vi alle har til fælles, er, at vi kan lide at vandre og helst sammen med andre.

Vores guidede dagsvandringer, ca. 15 km med indlagte pauser, forskellige steder rundt i Danmark, giver den perfekte mulighed at komme ud i et pænt tempo i sikre omgivelser, få en sjov oplevelse og ikke mindst.​

 

Vandredag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGS PROGRAM

5. nov 2023

Vandredag

Kl. 10:00 - 14:30  P-pladsen foran Tisvildeleje St. (Gribskovbanen)

Vi mødes på parkeringsplads foran Tisvildeleje St. Vi starter vores vandretur lidt efter kl. 10:00. Husk at medbringe din rygsæk, madpakke og vandflaske med.

Pris:  GRATIS

DETALJER

Vandreture

En individuel oplevelse. Bare rolig, hvis det er første gang, du har vovet at deltage i en gruppevandredag - det kan føles lidt skræmmende - men vi vil passe på dig og sikre, at du føler dig godt tilpas i gruppen.

Niveau 2/5

Let til aktiv. Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 4 - 5 timers vandring om dagen, dog i et roligt tempo.

Det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring. 

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine madpakke, personlige ejendele og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler - Stierne har tendens til at være ret mudrede og våde, så det er vigtigt at have passende sko på.

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Aktiv", og passer til alle erfarings- og energiniveauer.

 

Kan jeg komme alene?

Vandreture i grupper er en perfekt aktivitet for solorejsende. Det er nemt at finde ind i en gruppe af ligesindede og slet ikke skræmmende. Vores vært vil sørge for, at du bliver budt velkommen og føler dig godt tilpas.

Må jeg tage min hund med?
Absolut, vi elsker hunde, og de er velkomne, med snor.​

Er der parkering?

Ja, der er gratis parkering.

Handicapfaciliteter

De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe.

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page