top of page
iStock-1372478622.webp

FURESØ RUNDT

Vandre alene - sammen med andre

31. okt 2023

Ældresagen1-1024x670.png

Vandredag for soloer
Gratis

💃  Hyggelig social vandredag med plads til alle solorejsende

🥾  Nyd 21 km (eller 12 km) guidet vandretur i et roligt tempo i det smukke Nordsjælland

🍌  Frugt og snacks inkluderet

☕️  En frisk kop kaffe mens vi samles

🌯  Nyd din madpakke sammen i skoven

Vandre alene - sammen med andre er for dig, der vil opleve vandredage sammen med andre, der også rejser alene.

Dette er for vandreentusiaster, nye som erfarne, der har lyst til at vandre sammen med andre uanset om du har et netværk af familie og venner, men ikke kan få jeres kalendere til at passe sammen, eller du elsker at være i naturen, men foretrækker at gøre det i selskab med andre. Alle kan være med uanset alder, køn og civilstand. Det, vi alle har til fælles, er, at vi kan lide at vandre og helst sammen med andre.

OBS! det er ikke et datingbureau. Vores mål er, at du møder ligesindede venner og får en afslappende social dag.

Vores guidede dagsvandringer, ca. 21 km med indlagte pauser, forskellige steder rundt i Danmark, giver den perfekte mulighed at komme ud i et pænt tempo i sikre omgivelser, få en sjov oplevelse og ikke mindst.​

Furesø Rundt

Vi går ca. 21 km med start og slut ved Restaurant Furesøbad hvor der er en stor parkeringsplads og offentlige transportforbindelser i nærheden.
Hvis 21 km virker som meget, er det perfekt at gøre det kort i Holte, ca. 12 km, og tage toget/bussen hjemme/tilbage til Furesøbad. På den måde får du den bedste halvdel af turen helt igennem den dejlige skov.

Vores guidede dagsture i forskellige dele af Danmark giver den perfekte mulighed for at komme ud i et behageligt tempo i trygge omgivelser, få en sjov oplevelse og ikke mindst hygge sig i Danmarks smukke natur.

Vandredag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGS PROGRAM

31. okt 2023

Vandredag

Kl. 9:45 Restaurant Furesøbad Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse

Vi mødes på parkeringsplads på Restaurant Furesøbad og du kan få en kop kaffe. Brug toilettet, snør støvlerne og kom afsted så vi starter vores vandretur lidt efter kl. 10:00. Husk at medbringe din rygsæk, madpakke og vandflaske med.

Inden for få skridt allerede er i skoven og væk fra hverdagens larm. Der er ingen tvivl om, at din hjerne allerede vil begynde at slappe af og nyde fordelene ved at være aktiv i naturlige omgivelser. Vi tager et roligt tempo, gennem nogle små stier og bakker. Vi stopper for at spise frokost i den modsatte ende af søen, og hvis nogen vil hoppe af, er der kun en kort gåtur til busstop eller Holte Station.

Efter frokost går vi forbi Næsseslottet og gennem skoven, før vi snor os tilbage til parkeringspladsen.

Pris:  GRATIS

DETALJER

Solo vandreture

En individuel oplevelse. Bare rolig, hvis det er første gang, du har vovet at deltage i en gruppevandredag - det kan føles lidt skræmmende - men vi vil passe på dig og sikre, at du føler dig godt tilpas i gruppen.
OBS! det er ikke et datingbureau. Vores mål er, at du møder ligesindede venner og får en afslappende social dag 
– bare slap af og nyd.

Niveau 2/5

Let til aktiv. Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 4 - 5 timers vandring om dagen, dog i et roligt tempo.

Det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring. 

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine madpakke, personlige ejendele og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler - Stierne har tendens til at være ret mudrede og våde, så det er vigtigt at have passende sko på.

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Aktiv", og passer til alle erfarings- og energiniveauer.

 

Kan jeg komme med min kæreste eller en gruppe venner?

Denne dag er for solorejsende. Du er velkommen til at deltage i vores andre guidede gruppeture, weekender og ferier.

Må jeg tage min hund med?
Absolut, vi elsker hunde, og de er velkomne, med snor.​

Er der parkering?

Ja, der er gratis parkering.

Handicapfaciliteter

De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe.

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page