top of page
Happy Hiking Vandreferie North Zealand.jpeg
Line separator

STORE DYRHAVE

Alene - i fællesskab

19. sept 2023

Ældresagen1-1024x670.png

Vandredag for soloer
249 kr. pr. person

Højdepunkter

.  Hyggelig social vandredag med plads til alle solorejsende

.  Frugt og snacks inkluderet

.  En frisk kop kaffe, mens vi samles

.  Nyd 15km guidet vandretur i et roligt tempo i det smukke Nordsjælland

.  Fælles frokost i skoven

Velkommen til det fantastiske fællesskab både til jer der lige er begyndt at vandre og erfarne vandrer.
 

Vores guidet vandretur i Nordsjælland, er en fantastisk måde at opdage nye steder på, nyd selskabet med ligesindede og prøve noget nyt. Vi garanterer vandring, grin og virkelig godt selskab. En fantastisk måde at nyde naturen med nogle elegante detaljer, hvor din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.

Vi går ca. 15 km med indlagte pauser. Disse ture er designet til at være sjove, så det sociale element er i centrum.

Vores guidede dagsvandringer, forskellige steder rundt i Danmark, giver den perfekte mulighed at komme ud i et pænt tempo i sikre omgivelser, få en sjov oplevelse og ikke mindst.​

Store Dyrehave

Siden det 17. århundrede er denne majestætiske strækning i Nordsjælland designet til at give et fantastisk jagtsted for de danske kongelige. Nu et UNESCOs verdensarvssted og stadig et fantastisk område af Danmark at nyde en dag.

Vandredag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGS PROGRAM

19. sept 2023

Vandredag

Kl. 9:45 på Bar'Kaffe på Allerød Togstation.​

Vi mødes på den lokale kaffebar på Allerød Stations perron til en kop kaffe. Brug toilettet, snør støvlerne og kom afsted så vi starter vores vandretur lidt efter kl. 10:00. Husk at medbringe din rygsæk, madpakke og vandflaske med.


Hvis du kører, er der gratis parkering bagerst på togstationen. Flere detaljer længere nede👇

Det smukke ved Allerød er, at vi inden for få skridt allerede er i skoven og væk fra hverdagens larm. Der er ingen tvivl om, at din hjerne allerede vil begynde at slappe af og nyde fordelene ved at være aktiv i naturlige omgivelser. Vi tager et roligt tempo nordpå, gennem nogle små stier, inden vi går ind i Store Dyrehave og sætter kursen mod vores frokostdestination.

,

Vil vi tage tilbage på en anden rute via et par fascinerende områder og virkelig nyde naturen. Når vi kommer tilbage kan vi købe en kaffe, kage eller et glas vin og slutte dagen af i den hyggelige Bar'Kaffe.

Pris:  249,- kr

DETALJER

Solo vandreture

En individuel oplevelse. Bare rolig, hvis det er første gang, du har vovet at deltage i en gruppevandredag - det kan føles lidt skræmmende - men vi vil passe på dig og sikre, at du føler dig godt tilpas i gruppen.
OBS! det er ikke et datingbureau. Vores mål er, at du møder ligesindede venner og får en afslappende social dag 
– bare slap af og nyd.

Niveau 2/5

Let til aktiv. Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 4 - 5 timers vandring om dagen, dog i et roligt tempo.

Det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring.

Afbestillinger af DAGSVANDRING:

Hvis du ønsker at annullere din booking 24 timer eller mere før din booking startdato - vil du modtage en Værdikupon* svarende til det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris).

Hvis du ønsker at annullere din reservation mindre end 24 timer før din reservations startdato - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours. Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer


*Værdikupon er gyldige i seks måneder og skal indløses senest kl. 23:59 på deres gyldighedsdato.
**Inklusive det samlede beløb og/eller værdien af de kuponer, som Happy Hiking Tours har modtaget, men eksklusive værdien af eventuelle ekstraudstyr, varer eller tjenester, der allerede er blevet leveret, og/eller eksklusive værdien af eventuelle kampagnekoder eller rabatter, der er anvendt.

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine madpakke, personlige ejendele og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Let til aktiv", og passer til alle erfarings- og energiniveauer.

 

Kan jeg komme med min kæreste eller en gruppe venner?

Denne dag er for solorejsende. Du er velkommen til at deltage i vores andre guidede gruppeture, weekender og ferier.

Må jeg tage min hund med?
Absolut, vi elsker hunde, og de er velkomne, med snor, i skoven.​

Er der parkering?

Ja, der er gratis parkering bag Allerød togstation. Bemærk venligst, at de første par linjer ikke er gratis, du skal parkere ud over EuroPark-skiltene for at undgå et gebyr. Der er en tunnel på parkeringspladsen under stationen, der kommer ud ved kaffebaren.

Handicapfaciliteter

De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe.

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page