top of page
Happy Hiking.jpeg
Line separator

MOLS BJERGE

Vandredag

14. maj 2023

Ældresagen1-1024x670.png

Forårs vandredag med fuld forplejning og et strejf af Skotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
695 kr. pr. person

Højdepunkter

.  Whiskysmagning

.  Fælles frokost i natur

.  Morgenmad og en frisk kop kaffe, mens vi samles

.  Nyd cirka 14 km guidet vandretur i det smukke Mols Bjerg 

.  Morgenmad, frokost, frugt, snacks og drikkevarer inkluderet

.  Hyggelig social vandredag med plads til all

.  Mulighed for at tilføje overnatning natten før i Fuglsøcentret

 

Da det er Danmarks bjergrige region, er der ikke noget bedre tema for dagen end et strejf af Skotland. Vores forårsvandringsdag gennem Nationalpark Mols Bjerge er en hyggelig måde at opleve et spektakulært område på, nyde samværet med ligesindede og prøve noget nyt. Vi garanterer vandring, whisky, latter, fuld forplejning og rigtig godt selskab. Det er en fantastisk måde at nyde naturen på med nogle elegante detaljer, og din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.

Vi går ca.14 km (ikke så let, som det lyder, husk højdemeter⛰️) med indlagte pauser, hvor vi vil forkæle jer med et strejf af Skotland, lækker mad, der rører alle sanser, whiskysmagning og sjove lege. Disse ture er designet til at være sjove, så det sociale element er i centrum.

Mols Bjerge Nationalpark byder på en fantastisk og varieret natur. Mols Bjerge ligger på Djursland og er kendetegnet ved sit ekstraordinære istidslandskab, hvor mennesker har levet i årtusinder. 

Vandredag

med et strejf af Skotland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGS PROGRAM

14. maj 2023

Vandredag et strejf af Skotland

Kl. 9:30 på Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, 8420 Knebel

Vi mødes på Fuglsøcentret til en croissant og en kop kaffe. Brug toilettet, snør støvlerne og kom afsted så vi starter vores vandretur lidt efter kl. 10. Husk at medbringe din rygsæk og vandflaske med. 

Mols Bjerge er centrum for nationalparken. Det er kuperet og utroligt smukt. Stier og grusveje går på kryds og tværs, og der er masser af ruter at vælge imellem. Vores guide vil tage jer med til det højeste punkt, Agri Bavnehøj, som ligger 137 meter over havets overflade og giver en smuk panoramaudsigt nordpå over Djursland. 

Når vi begynder at føle os lidt sultne, ankommer vi til vores frokoststed, og vores kok vil have mad klar i overensstemmelse med dagens tema. Mens vi finder vores plads, kan vi nyde en lille gin-appéritif. En glas vin, øl eller sodavand er inkluderet i vores måltid

Vi kommer også forbi Stabelhøjene, en gravhøj fra bronzealderen. Her er der en smeltevandsslugt fra istiden, og det er en helt anden fornemmelse at gå igennem her end andre steder i disse "bjerge". Et stop for eftermiddagskage, og hvis du er i humør til det, vil vi hav en lille whiskysmagning, inden vi langsomt går tilbage.

Pris:  695,- kr

DETALJER

Vandretur

Der er mange kilometer smukke stier, som mange ikke ser. Nyd Nationalpark og den storslåede udsigt på vores afslappede vandredage - med masser af tid til pitstop og fællesskab på natur.

Niveau 2/5

Let til aktiv. Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 5 timers vandring, dog i et roligt tempo. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring.

Afbestillinger

Hvis du ønsker at annullere din booking 24 timer eller mere før din booking startdato - vil du modtage en Værdikupon* svarende til det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris).

Hvis du ønsker at annullere din reservation mindre end 24 timer før din reservations startdato - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours. Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer


*Værdikupon er gyldige i seks måneder og skal indløses senest kl. 23:59 på deres gyldighedsdato.
**Inklusive det samlede beløb og/eller værdien af de kuponer, som Happy Hiking Tours har modtaget, men eksklusive værdien af eventuelle ekstraudstyr, varer eller tjenester, der allerede er blevet leveret, og/eller eksklusive værdien af eventuelle kampagnekoder eller rabatter, der er anvendt.

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine personlige ejendele og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Kan jeg overnatte på Fuglsøcentret i stedet for at køre hjem?

Ja, der er dejlige en-suite værelser med morgenmad på Fuglsøcentret.

 

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Let til aktiv", og passer til alle erfarings- og energiniveauer.

 

Kan jeg deltage alene?
Absolut! Mange af vores deltagere er solorejsende.

 

Jeg foretrækker vegetariske eller veganske måltider - kan det arrangeres?
Ja, absolut! Vi kan altid levere et vegetarisk eller vegansk måltid, men bemærk venligst, at dette skal bestilles i god tid før rejsen.

 

Jeg er allergisk over for en bestemt ingrediens - kan I levere måltider til mig?
På grund af "køkkenets" fælles karakter er vi ikke i stand til at levere måltider, der er egnede til personer med mange allergier. Kontakt venligst Lars eller Jerry inden du booker for at drøfte dine behov.

Må jeg tage min hund med?
Absolut, vi elsker hunde, og de er velkomne, men den skal være i snor overalt. Der er ikke særlige hundeskove i området. Hvis du tilføjer overnatning, Fuglsøcentret accepterer hunde på værelset.

Er der parkering?

Ja, der er gratis parkering på Fuglsøcentret. 

Kan jeg komme med offentlig transport?

Fra Århus er der følgende muligheder:
Med bus til Rønde - herfra videre med bus til Knebel - derefter videre med bus til Fuglsø
Med bus til Ebeltoft - derfra videre med bus til Fuglsø
Med bus til Rønde el. Ebeltoft - herfra videre til Fuglsø med taxa.

Handicapfaciliteter
De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe

 

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte mig, og jeg vil gøre vores bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page