top of page
Stevns Klint.jpeg
Line separator

STEVNS KLINT

Vandredag

13. april 2023

Ældresagen1-1024x670.png

Vandredag med fuld forplejning og et strejf af Skandinavien 
695 kr. pr. person

Højdepunkter

.  Hyggelig social vandredag med plads til alle

.  Croissant og en frisk kop kaffe, mens vi samles 🇫🇴

.  Nyd 16 km vandretur i det smukke Stevns Klint 🥾 

.  Kort pause til kaffe og snacks 🇸🇪

.  Frokost med vin eller øl 🇩🇰

.  Dansk ginsmagning for aftensmad 🍸

.  Fælles aftensmad i tipi inden vi runder dagen af 🇳🇴

 

Kun en 1 times kørsel fra København. Vores guidet vandretur rundt om Stevns Klint, er en hyggelig måde at opdage et spektakulært område i Danmark, nyd selskabet med ligesindede og prøve noget nyt. Vi garanterer vandring, bål, grin, fuld forplejning og virkelig godt selskab. En super måde at nyde naturen med nogle elegante detaljer, hvor din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.

Vi går ca. 16 km med indlagte pauser, hvor vi vil forkæle jer med et strejf af Nordics. På dagen kan du nyde lækre, måltider med din gruppe. Disse ture er designet til at være sjove, så det sociale element er i centrum.

 

Vi starter og slutter ved det rustikke Rødvig Ferieby, og der er mulighed for at tilføje Bed & Breakfast mod et mindre tillæg og forlænge din weekend for at få mest muligt ud af området, inden du tager tilbage.

Rødvig Ferieby

med et strejf af Skandinavien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGS PROGRAM

13. april 2023

Vandredag

Kl. 9:30 på Rødvig Ferieby .​

Vi mødes på Rødvig Ferieby til en kop kaffe. Brug toilettet, snør støvlerne og kom afsted så vi starter vores vandretur lidt efter kl. 10. Husk at medbringe din rygsæk og vandflaske med. Og hvis du vil forlænge dit ophold og bestille et værelse, kan du efterlade din bagage i bilen.


Hvis du kører, er der gratis parkering på Rødvig Ferieby.

 

Rødvig Ferieby er en ideel start, fordi, at vi inden for få skridt allerede er på trampsti og væk fra hverdagens larm. Vi tager et roligt tempo langs kysten, gennem nogle små stier, inden vi kom til Boesdal Kalkbrud til og sætter kursen mod vores frokostdestination.

 

Vi ankommer til Højerup og og holde frokostpause, hvor vi vil have hyggelig frokost klar til os. 

 

Efter frokost kan vi gå op og besøge den gamle kirkeruin i Højerup, bruge toilettet og gå tilbage mod Rødvig. Det bliver en helt anden rute, fordi vandet vil være på vores venstre side 😀.

 

Når vi kommer tilbage crika kl. 16. vil der være et sted at friske op, (tjekke ind på dit værelse, hvis du overnatter,) og gør dig klar til ginsmagning og bagefter kan du glæde dig et dejligt måltid i tipi omkring åben ild.

 

Aften slutter kl. 19:30, men du er velkommen til at blive længere og nyde tipi, bar og overnatning på Rødvig Ferieby

Pris:  695,- kr

DETALJER

Vandreture

Der er mange kilometer smukke stier, som mange ikke ser. Nyd skovområderne og den storslåede udsigt på vores afslappede vandredage - med masser af tid til pitstop og fællesskab i natur.

Niveau 2.5/5

Let til aktiv. Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 4 - 5 timers vandring om dagen, dog i et roligt tempo. Der er en del trapper at tage fat på, ellers er det en ret let gåtur. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring.

Afbestillinger 

Hvis du ønsker at annullere din booking 24 timer eller mere før din booking startdato - vil du modtage en Værdikupon* svarende til det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris).

Hvis du ønsker at annullere din reservation mindre end 24 timer før din reservations startdato - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours. Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer


*Værdikupon er gyldige i seks måneder og skal indløses senest kl. 23:59 på deres gyldighedsdato.
**Inklusive det samlede beløb og/eller værdien af de kuponer, som Happy Hiking Tours har modtaget, men eksklusive værdien af eventuelle ekstraudstyr, varer eller tjenester, der allerede er blevet leveret, og/eller eksklusive værdien af eventuelle kampagnekoder eller rabatter, der er anvendt.

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine personlige ejendele og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke 

Til aftensmad
•  Varmt tøj, som du ikke gider lugter af bålrøg

•  Måske skift af sokker

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Kan jeg overnatte i Rødvig Ferieby i stedet for at køre hjem?

Ja, der er dejlige en-suite værelser knyttet til Skovhytte bygningen og morgenmad, sengelinned og efter rengøring er inkluderet i merprisen.

Delt dobbeltværelse - 800,- kr (400,- kr hver)

Enkeltværelse - 600,- kr

 

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Let til aktiv", og passer til alle erfarings- og energiniveauer.

 

Kan jeg deltage alene?
Absolut! Mange af vores deltagere er solorejsende. Og hvis du vælger at overnatte, kan du for et enkelt værelse.

 

Jeg foretrækker vegetariske eller veganske måltider - kan det arrangeres?
Ja, absolut! Vi kan altid levere et vegetarisk eller vegansk måltid, men bemærk venligst, at dette skal bestilles i god tid før rejsen.

 

Jeg er allergisk over for en bestemt ingrediens - kan I levere måltider til mig?
På grund af "køkkenets" fælles karakter er vi ikke i stand til at levere måltider, der er egnede til personer med mange allergier. Kontakt venligst Lars eller Jerry inden du booker for at drøfte dine behov.

Må jeg tage min hund med?
Absolut, vi elsker hunde, og de er velkomne, med snor, i skoven.​ Det er også muligt at booke en hundevenlig hytte, hvis man ønsker at overnatte.

Er der parkering?

Ja, der er gratis parkering på Rødvig Ferieby.

Handicapfaciliteter
De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe

Lars & Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page