top of page
Screenshot 2023-06-02 at 15.07.33.png

MINI VANDREFERIE

Nordsjælland

Ældresagen1-1024x670.png

23. - 24. september 2023

Mini Glamping Vandreferie
 Fra 1.999 kr. pr. person

* Hyggelig social Mini Vandreferie med plads til alle 
* 1 nat i delt Glampingtelt 🛌  (Tillæg for enkelt Surfshack) 
* Nyd guidet vandreturer 🥾 i et roligt tempo i det smukke Nordsjælland  
* Frugt og snacks 🍏 under vandringen  
* Tid til at slappe af 🧘‍♀️ på vores hyggelige base i Lynæs  
* Velkomstdrink 🍸 
* Der er morgenmad og 1 x frokostpakke 🍴  inkluderet 

* Fællesspisning 🥗 (ikke inkludert i pris)  

Vores guidet vandreturer er en fantastisk måde at opdage nye steder på, udfordre dig selv på nogle fantastiske vandreturer, møde ligesindede og prøve noget nyt. Du bor på hyggelige overnatningssteder, hvor din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.

I weekenderne kan du nyde lækre, måltider med din gruppe. Disse ture er designet til at være sjove, så det sociale element er i centrum.​

MINI VANDREFERIE

Lynæs Surfcenter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 DAGE PROGRAM

23. sept 2023

Vandre - Velkomstdrink - Aftensmad - Glamping

Kl. 9:45 på Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested

Vi starter vores vandretur lidt efter kl. 10, cirka 15 km med stop for frokost. Husk at medbringe din rygsæk, madpakke og vandflaske med.
Hvis du kommer med offentlig transport du kan efterlade din bagage i vores køretøj.

De præcise detaljer om vandreturen vil blive annonceret nærmere, men den vil være omkring 15 km, og man skal forvente at være ude i 5-6 timer.

Vi vender tilbage midt på eftermiddagen fra vores vandretur til det utroligt hyggelige Lynæs Surfcenter og finder vores glampingpladser i enten Surfshack eller dejlige luksuriøse glampingtelte. Så har du tid til at slappe af på din seng, gå en tur på bare fødder langs stranden eller endda tage en svømmetur i det klare vand.

 

Kl. 17:30 mødes vi til en velkomstdrink på stranden, før vi nyder fællesspisning i Strandbaren (ikke inkludert i prisen).

24. sept 2023

Morgenmad - Nyd området eller Vandreture

Morgenmad er inkluderet, og vi mødes på havnen i Lynæs på et tidspunkt, der er aftalt med din guide.
Efter morgenmaden vil der være tid til at forberede madpakken til dagens vandretur og pakke rygsækken.
Hvis du vælger ikke at vandre i dag, er du velkommen til at blive lidt længere på glampingpladsen og nyde Lynæs.

Vi forventer at være tilbage ved bilerne omkring kl. 14:30 - 15:00, tid til at sige farvel til dine nye venner og ønske dig en god søndag aften.

​​

De præcise detaljer om vandreturen vil blive annonceret nærmere, men den vil være omkring 12km, og man skal forvente at være ude i 4-5 timer.​​

► INKLUDERET

• 1 overnatning i Surfshack eller Galmping Telt

• 1 x morgenmad og 1 x madpakke

• 2 guidede vandreruter

• Velkomstdrink

• Rengøring af "værelse", håndklæder og sengetøj

• Support før weekenden fra Happy Hiking teamet


• En vært til at byde dig velkommen og organisere weekendens vandreture


Pris:  fra 1.999,- kr

► IKKE INKLUDERET

• Madpakke på dag 1

• Aftensmad

• Drikkevarer til aftensmad


• Personlige udgifter


• Afbestillingsforsikring


DETALJER

Vandreture

Der er mange kilometer smukke stier, som mange ikke ser. Nyd skovområderne, sandstrandene og den storslåede udsigt på vores afslappede vandreweekender - med masser af tid til pitstop og lokal kultur! Du kan nyde alt dette fra vores base på Nordsjællands fantastiske kyst.

Niveau 2/5

Let til moderat. Intet at bære.

Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 4 - 5 timers vandring om dagen, dog i et roligt tempo.

Ingen tekniske vanskeligheder: det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring. 

Bagage

Du har kun en lille rygsæk med dine personlige ejendele, madpakke og vand for dagen.

Du kan efterlade din bagage i bil under dine vandreture.​

Komfort
► Indkvartering
Surfshack

Vågn op til panoramaudsigt over Lynæs Strand! Perfekt til et par og med garanti fuld plade på Instagram, når du poster billeder! Her er kun mulighed for en dobbeltseng og ikke plads til at dele sengene i to.

Tenthouse

Tenthouse er udstyret med en stor dobbeltseng, der kan deles i to enkeltsenge. Teltet er udsmykket med masser af puder, tæpper og sans for æstetikken. Tenthouse ligger på en stor træterrasse og minder nok mest om det, der ofte omtales som "glamping".

Dit ophold er altid inkl. sengelinned, håndklæde til det antal personer du booker til. 🙂 Bad og toilet er fælles og findes meget tæt på vores tenthouses.
► Forplejning

Morgenmad og en pakkefrokost er inkluderet.

Lad os venligst vide, når du tilmelder dig, hvis du har allergier eller særlige kostbehov; vi vil gøre vores bedste for at tilpasse dine måltider.

Afbestillinger:

Hvis du ønsker at annullere din booking 10 uger eller mere før startdatoen for din booking - vil du modtage en Værdikupon* for det beløb**, du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris).

Hvis du ønsker at annullere din booking mindre end 10 uger før startdatoen for din booking - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours.

Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer

*Værdikupon er gyldige i seks måneder og skal indløses senest kl. 23:59 på deres gyldighedsdato.

**Inklusive det samlede beløb og/eller værdien af de kuponer, som Happy Hiking Tours har modtaget, men eksklusive værdien af eventuelle ekstraudstyr, varer eller tjenester, der allerede er blevet leveret, og/eller eksklusive værdien af eventuelle kampagnekoder eller rabatter, der er anvendt.

 

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine personlige ejendele og vand til i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
For at beskytte dig mod kold og regn
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Let til aktiv". Der vil være en række vandreture, der passer til alle erfarings- og energiniveauer.

Er der toilet og bad?
Ja, der er både bade og toiletter mellem 5 og 40 meter fra overnatningsenhederne. 

Er der varme i teltene og surfshacks?
Der står et lille varmeapparat i vores surfshacks, som I kan tænde for, hvis natten bliver lidt kølig. Og vores telte er fyldt godt op med varme uldtæpper og er udstyret med ekstra varme vinterdyne udenfor sommersæson.

Er der dyner, hovedpuder og linned?
Der er altid inkluderet dyner, puder og opredning i alle vores overnatninger.

Jeg foretrækker vegetariske måltider - kan det arrangeres?
Ja, absolut! Vi vil altid levere et vegetarisk måltid, men bemærk venligst, at dette skal bestilles i god tid før rejsen.

 

Jeg er allergisk over for en bestemt ingrediens - kan I levere måltider til mig?
På grund af køkkenets fælles karakter er vi ikke i stand til at levere måltider, der er egnede til personer med mange allergier. Kontakt venligst Jerry inden du booker for at drøfte dine behov.

 

Hvilken transport er der på denne rejse?
Hvis du kommer med offentlig transport kan efterlade din bagage i vores køretøj. Lejlighedsvis vil vi bruge offentlig transport for at vende tilbage fra vores vandreture, og dette er inkluderet, og hvis du beslutter, at du har brug for en pause eller ønsker at tage tilbage til Lynæs, vil vores guide hjælpe dig med at finde det nærmeste offentlige transportpunkt eller organisere en taxa, på din regning.

 

Må jeg tage min hund med?
Hunde er ikke tilladt i Vi elsker hunde – men den må desværre ikke komme med ind i vores overnatningsenheder, da ikke alle kan tåle dyr. Vi håber, I vil respektere dette.

Handicapfaciliteter
De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe.

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte mig, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandreweekend er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page