top of page
Happy Hiking Scotland.jpg

SKOTLAND

Fort William

GUIDET VANDREFERIE FOR SOLOER.

1. - 6. oktober 2024 
12.995,- pr. person - inkl. fly fra CPH & fuld for
plejning
6 dage/5 nætter - Eget værelse - Intet at bære - Niveau: 4/5


💃  Hyggelig social vandreferie med plads til alle solovandrere 

🛫  Fly fra CPH t/r

⛫  Dit eget komfortabel en-suite værelse på et herskabeligt skotsk landhus  
🛌  Ingen tillæg for enkeltværelse
🥾  3 hele dages guidet vandring i utrolige landskaber
🍕  Helpension med morgenmad, madpakke og aftensmad
😊  Dansktalende Happy Hiking-vært
🚎  Interiør transfer
🏰  
Overnatning i Edinburgh for at nyde byen på egen hånd
​​

Ældresagen1-1024x670.png

Vandre alene - sammen med andre er for dig, der vil opleve vandreferie sammen med andre, der også rejser alene.

Dette er for vandreentusiaster, nye som erfarne, der har lyst til at vandre sammen med andre uanset om du har et netværk af familie og venner, men ikke kan få jeres kalendere til at passe sammen, eller du elsker at være i naturen, men foretrækker at gøre det i selskab med andre. Alle kan være med uanset alder, køn og civilstand. Det, vi alle har til fælles, er, at vi kan lide at vandre og helst sammen med andre. 

 

Kom med og bliv en del af en intim gruppe med en lokal guide og en dansktalende vært med på alle turene.

Fort William

Det skotske højland er hjemsted for nogle virkelig spektakulære landskaber. Denne guidede vandreferie er den perfekte introduktion til regionens høje bjerge, dybe lochs og dramatiske kystlinjer. Du vil blive belønnet med utrolige vandrestier, store attraktioner, komfortabel indkvartering og fleksibilitet og frihed til at gøre så meget eller så lidt, som du har lyst til.

For en kombination af bjergudsigt, gammeldags charme og et behageligt sted at sove, har dette herskabelige skotske hus i North Ballachulish en misundelsesværdig beliggenhed lige ved bredden af Loch Leven. Vandremulighederne her er lige så barske og romantiske, som man kunne forvente, især omkring Glen Coe, Mamores, Kinlochleven, Bidean nam Bian og Ben Nevis - den 1.345 meter høje top, der rager op over glitrende lochans og gletsjerdale i det nordvestlige højland. Du kan også tilbringe tid i Fort William og køre med det Hogwarts-agtige Jacobite-damptog, som kører gennem skønne steder som Loch Eil, Glenfinnan og Arisaig til fiskerihavnen Mallaig.

Rejseplan

Vi er så heldige at være i et område af det skotske højland, hvor der er mange ekstraordinære vandreture tæt på. Eksempel på tilgængelige vandreture - specifikke ture vil blive besluttet af guiden baseret på vejrforhold og gruppens egnethed.

Dag 1. Edinburgh - Fort William
Ankomst til Edinburgh Lufthavn. Hent bagagen, og gør klar til køreturen til Fort William gennem det skotske højland. Vi stopper undervejs for at nyde det spektakulære landskab. Nyd en gratis cream-tea ved ankomsten til Alltshellach.

Dag 2. Kentallen-halvøen 

En forfriskende kystvandring rundt om Kentallen-halvøen giver en vidunderlig kontrast til bjergene inde i landet. Du udforsker Cuil Bay og Kentallen Bay og slutter ved Holly Tree Hotel. Du får rig mulighed for at spotte fugle og sæler, mens vi nyder den storslåede udsigt over Loch Linnhe og øen Mull fra Rubha Mor-odden. 

⏰ 6 Timer         ↗️ 180m

Dag 3. Sron Gharbh til Kingshouse
Den maleriske dal Glen Coe danner rammen om denne billedskønne vandretur. Vi vandrer langs bjergryggen på nordsiden, mens vi finder ud af noget om områdets historie, herunder massakren på MacDonald-klanen i 1692. Efter en stejl stigning til toppen af Sron Garbh følger vi den lange, bølgende bjergryg til Sron a' Choire Odhair bhig, før vi går ned til Kingshouse. 
⏰ 7 Timer         ↗️ 800m

Dag 4. Beinn a’ Bheithir

Der er ikke noget som en givende klatretur, og hvis det er en klar dag, venter der et fantastisk bjergpanorama på toppen. I dag skal vi bestige Sgorr Dhearg, Sgorr Dhonuill og Sgorr Bhan. Mellem Sgorr Bhan og Sgorr Dearg er der en dramatisk arete. Nedstigningen fører os derefter gennem den skovklædte dal Gleann a' Chaolais til Alltshellach.  
⏰ 6 Timer         ↗️ 1320m


Dag 5. Fort William - Edinburgh

Efter morgenmaden skal vi tjekke ud og tage til vores hotel i Edinburgh. Når du har afleveret din bagage, er du fri til at udforske denne historiske by på egen hånd.


Dag 6. Fly hjemme
IVi nyder en tidlig morgenmad sammen og tager til lufthavnen for at rejse tilbage til København

► INKLUDERET 

• Ingen tillæg for enkeltværelse
• Flyrejser med 23kg indchecket bagage
• Overnatning med forplejning som beskrevet i programmet
• Helpension med
skotsk morgenmad, madpakke og aftensmad
• Dansktalende Happy Hiking-vært/guide
• En engelsktalende lokalguide

► IKKE INKLUDERET

• Drikkevarer

• Dag 6 frokost og middag i Edinburgh 
• Personlige udgifter
• Forsikring

• Afbestillingsforsikring


Rejseplan
Vi kan nogle gange være nødt til at ændre den angivne rejseplan - problem med indkvartering, ændringer i jordensoverfladens tilstand, jordskred, forringede stier osv.) eller direkte på grund af guiden (vejr, niveau for gruppen). Disse ændringer foretages altid i din interesse.


Niveau 4/5
Intermediate. Fra 5 til 7 timers vandre med 300 til 1.300 meter op- og nedstigning i løbet af dagen. Få tekniske passager, udfordrende stier.


Transport af bagage
Intet at have med: Du bærer kun en lille rygsæk med dine
behov til dagen og din picnic.


Gruppe
Fra 6 til 12 deltagere


Varighed
6 dage / 5 nætter / 3 dages vandretur


Vejledning og yderligere information
Certificeret lokal engelsktalende guide og dansktalende vært med hele tiden


Fly
Fly fra Københavns Lufthaven med 23kg indchecket bagage


Komfort
▶ Indkvartering
Designet i begyndelsen af 1870'erne, Alltshellach er et herskabeligt skotsk hus. Du vil bo i dit eget en-suite værelse. Faciliteterne omfatter gratis Wi-Fi, te- og kaffefaciliteter, toiletartikler og et tv. 
▶ Forplejning
Helpension med skots morgenmad, madpakke og aftensmad.

Under ledelse af erfarne kokke serverer vi en bred vifte af retter lavet af friske og sæsonbestemte ingredienser. Vi bestræber os altid på at finde de bedste råvarer og bruger så vidt muligt hjemmelavede krydderurter og grøntsager fra vores egen have. Derudover har vi en bar med øl, sodavand og et fremragende udvalg af spiritus. 

Helpension er standard og inkluderer en cream-tea ved ankomsten og en solid morgenmad på afrejsedagen. De fleste kostbehov kan imødekommes, så oplys os venligst om eventuelle fødevareintolerancer eller allergier, når du booker.

Spørgsmål eller bestil rejser

Du er altid velkommen til at kontakte Jerry - jeg sidder klar til at hjælpe dig.

Happy Hiking Tours er agenter og formidlere for denne tur. Arrangøren er HF Holidays, og turen er i overensstemmelse med deres vilkår og betingelser.

Din rejse er stadig dækket af Happy Hiking Tours' medlemskab af Rejsegarantifonden, nr. 3485.

bottom of page