top of page
Bedsteforældre.jpeg
Line separator

MOLS BJERGE

Vandredag med børnebørn 

19. okt 2023

Vandredag for bedsteforældre med deres børnebørn 
Gem datoen - Detaljer følger

Højdepunkter

.  Hyggelig social vandredag med plads til alle

.  Morgenmad mens vi samles

.  Nyd kort guidet vandretur, i et roligt tempo, rund det smukke Mols Bjerge

.  Bål og snobrød

.  Fællesfrokost 

.  Kaffe og kage inden vi runder dagen af

Giv forældrene en pause, og få en dejlig dag i naturen med dine børnebørn.

Vores guidet vandredag er en fantastisk måde at nyde en hyggelig dag med børnebørnene i noget af Danmarks dejlige natur, nyd selskabet med ligesindede og prøve noget nyt. Vi garanterer vandring, bål, grin og virkelig godt selskab. En fantastisk måde at nyde naturen med nogle elegante detaljer, hvor din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.​

Bedsteforældre Vandredag

Amager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGS PROGRAM

19. okt 2023

Bedsteforældre vandredag

Fra kl. 10:00 på

Pris:  ,- kr

Ældresagen1-1024x670.png

DETALJER

Afbestillinger af DAGSVANDRING:

Hvis du ønsker at annullere din booking 24 timer eller mere før din booking startdato - vil du modtage en Værdikupon* svarende til det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris).

Hvis du ønsker at annullere din reservation mindre end 24 timer før din reservations startdato - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours. Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer


*Værdikupon er gyldige i seks måneder og skal indløses senest kl. 23:59 på deres gyldighedsdato.
**Inklusive det samlede beløb og/eller værdien af de kuponer, som Happy Hiking Tours har modtaget, men eksklusive værdien af eventuelle ekstraudstyr, varer eller tjenester, der allerede er blevet leveret, og/eller eksklusive værdien af eventuelle kampagnekoder eller rabatter, der er anvendt.

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine personlige ejendele og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg foretrækker vegetariske eller veganske måltider - kan det arrangeres?
Ja, absolut! Vi kan altid levere et vegetarisk eller vegansk måltid, men bemærk venligst, at dette skal bestilles i god tid før rejsen.

 

Jeg er allergisk over for en bestemt ingrediens - kan I levere måltider til mig?
På grund af "køkkenets" fælles karakter er vi ikke i stand til at levere måltider, der er egnede til personer med mange allergier. Kontakt venligst Lars eller Jerry inden du booker for at drøfte dine behov.

Må jeg tage min hund med?
Vi elsker hunde, men fordi dagen drejer sig om børnene, og ikke alle har det godt med hunde, siger vi nej til hunde i denne omgang.

Handicapfaciliteter

De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe.

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte mig, og jeg vil gøre mt bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page