top of page
Bedsteforældre.png

AMAGER

Vandredag med børnebørn i efterårsferien

17. okt 2023

Vandredag for bedsteforældre med dine børnebørn i efterårsferien
Bedsteforælder og 2 børnebørn  - Fra 499,- kr.

H

🦋  Hyggelig social vandredag med sjove aktiviteter fra vores venner på Tiny Change
🥐  Let morgenmad i Traktørstedet, mens vi samles
🥾  Nyd kort guidet vandretur, i et roligt tempo, i det smukke Kalvebod Fælled
🌯  Fællesfrokost - Spis din madpakke sammen i skoven ved et bål
👀  TinyChange Detective-taske til Mission Vildskab

Giv forældrene en pause, og være sammen med børnebørnene i naturen

Vores guidet vandredag er en fantastisk måde at nyde en hyggelig dag med børnebørnene i noget af Danmarks dejlige natur, nyd selskabet med ligesindede og prøve noget nyt. En fantastisk måde at nyde naturen med nogle elegante detaljer, hvor din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.​

Prisen dækker 1 voksen med op til 2 børnebørn - Ekstra børnebørn er 100 kr. for at dække udgifterne til Tiny Change-aktiviteter - Børnebørn under 3 år er gratis - En anden bedsteforælder betaler 75 kr til dækning af forplejning

TinyChange_logo_sort.png

DAGS PROGRAM

17. okt 2023

Bedsteforældre vandredag

Fra kl. 10:00 på Traktørstedet - Naturcenter Amager. Granatvej 9, 2770 Kastrup​

Vi mødes på Naturcenter Amager, selv om er tæt på parkeringspladsen, busstop og metroen, er du allerede i naturen mens du nyder din morgenkaffe og væk fra hverdagens larm. Brug toilettet, snør støvlerne og kom afsted så vi starter vores vandretur. Husk at medbringe din rygsæk, madpakke og vandflaske med. 

 

Børnebørnene kan sidde med ved morgenbordet eller brænde noget energi af udenfor. Vi samles og gå mod Danmarks største birkeskov, forbi fårene og skotske højlandskvæg. Mens vi lægger Københavns skyline bag os, kommer vi til en lysning, hvor vi finder et sted at spise frokost. Alle børnebørn får en TinyChange Detective-taske med notesbog, tusch og forstørrelsesglas🕵️‍♀️ til deres naturmission.

Om Mission Vildskab
Mission Vildskab fra TinyChange er et underholdende og lærerigt oplevelses-kit for børn i alderen 5-10 år. Mission Vildskab lærer børn om naturen og hjælper dem med at gøre små, gode gerninger for dyr og insekter. 

Børnene får udleveret en lille missionsbog, der sender dem ud på små vilde missioner og guider dem på opdagelse i naturen. De skal blandt andet bygge et pindsvine-bo, lave en stenbunke til bierne, samle vilde blomsterfrø, spotte farver og finde mønstre i naturen og lave en insekt-restaurant.

Børnene får deres helt egen missionstaske, hvori de kan lægge alle de skatte, som de finder i naturen. Tasken kan efterfølgende bruges til gymnastiktøj, legetøj eller som turtaske. Børnene får også en lup, som kan vække begejstring og motivere til mange flere naturlege - både på selve turen, og når børnene kommer hjem igen.

Når børnene har gennemført alle missioner i deres lille missionsbog, bliver de udnævnt som ægte naturhelte og får deres helt eget heltebevis; et diplom, der viser, at de har gennemført Mission Vildskab.

Børnene får også et lille fint kort lavet af frøpapir (produceret i DK), som de kan tage med hjem og plante i deres egen have eller en lille potte. Papiret er fyldt med blomsterfrø, som gavner den danske biodiversitet.


Om TinyChange

TinyChange ønsker at gøre grønne omstilling magisk for børn! TinyChange designer underholdende oplevelseprodukter, der gør det sjovt for børn og deres voksne at gøre små, gode gerninger for klima og miljø, og som lærer børn at passe godt på naturen - helt uden klimasnak og løftede pegefingre.

Indhold i oplevelseskittet 
- Detektivtaske
- Detektivmappe med notesbog, tusch/pen og forstørrelsesglas
- Introfolder/missionskort til børnene
- Diplom, som udleveres til sidst
- Missioner, som tilgås digitalt via QR kode på telefonen

Pris: fra 499,- kr

Ældresagen1-1024x670.png

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine personlige ejendele, madpakker og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandtætte støvler eller sko

•  En fleecetrøje
•  Hue og handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser - flyverdragt

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Må jeg tage min hund med?
Vi elsker hunde, men fordi dagen drejer sig om børnene, og ikke alle har det godt med hunde, siger vi nej til hunde i denne omgang.

Handicapfaciliteter

De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe.​

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte mig, og jeg vil gøre mt bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

Afbestillinger af DAGSVANDRING:

Hvis du ønsker at annullere din booking 24 timer eller mere før din booking startdato - vil du modtage en Værdikupon* svarende til det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris).

Hvis du ønsker at annullere din reservation mindre end 24 timer før din reservations startdato - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours. Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer

bottom of page