top of page
SKOVTÅRNET.jpeg
Line separator

SKOVTÅRNET

Alene - i fællesskab

12. aug 2023

Vandredag for soloer
449 kr. pr. person - inkl. entrébilletter

Ældresagen1-1024x670.png

Højdepunkter

.  Hyggelig social vandredag med plads til alle solovandrere

.  Frugt og snacks inkluderet

.  En frisk kop kaffe, mens vi samles

.  Nyd circa 12km guidet vandretur i et roligt tempo i det smukke Gisselfeld Klosters skov

.  Entrébilletter til Skovtårnet og Blomstermarken

Velkommen til det fantastiske fællesskab både til jer der lige er begyndt at vandre og erfarne vandrer.

Vores guidet vandretur i Sydsjælland, er en fantastisk måde at opdage nye steder på, nyd selskabet med ligesindede og prøve noget nyt. Vi garanterer vandring, grin og virkelig godt selskab. En fantastisk måde at nyde naturen med nogle elegante detaljer, hvor din Happy Hiking-vært tager sig af alt det praktiske.

Skovtårnet

Her – midt i Gisselfelds skove – får du en sanselig oplevelse, fra første gang du ser det 45 meter høje tårn (det svarer til 7,5 giraffer🦒), til du står i udkigstårnets top og ser ud over det sydsjællandske landskab.

Så begynder opturen, og for hver gang du har gået en runde i en af de 12 cirkler mod toppen, vil du opdage, at naturen omkring dig forandrer sig sammen med arkitekturen. Op, op, op, indtil du når midten af udkigstårnet, hvor timeglasstrukturen er snøret så tæt sammen, at du kan røre tre bøgetræer, som vokser i midten af tårnet. Til slut træder du ud på udsigtsplatformen 140 meter over havets overflade med udsigt over skov og marker, og hvor du på en klar dag kan se helt til København og Malmø mere end 50 kilometer væk. Suget i maven er ikke til at tage fejl af.

Blomstermarken

Når vi kommer ned fra tårnet, går vi gennem Nordeuropas største pluk-selv blomstermark og oplever et farverigt hav af blomster i alle regnbuens farver.
Den tre kilometer lange rute bugter sig gennem hundredvis af forskellige blomstersorter, der bidrager til høj biodiversitet, som bierne brummende flokkes til. De mange, smukke blomster er fordelt i forskellige zoner, hvor du går gennem farvepaletter fra pasteller til stærke regnbuefarver. Blomstermarken ligger i et kuperet landskab med udsigt til store, åbne vidder med landbrug, landsbyer, skov og Skovtårnet.

Vandredag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGS PROGRAM

12. aug 2023

Vandredag

Kl. 9:45 på parkeringsplads - Skovtårnsvej 1, 4683 Rønnede

Vi mødes på parkeringsplads til en kop kaffe. Brug toilettet, snør støvlerne og kom afsted så vi starter vores vandretur lidt efter kl. 10:00. Husk at medbringe din rygsæk, madpakke og vandflaske med.


Hvis du kører, er der gratis parkering med entrébilletter og hvis du bruger offentlig transport, bus 630R går direkte til Camp Adventure fra Næstved Station.

Vi går circa 12km gennem skoven mod tårnet og gå langsomt op til toppen for at få en unik oplevelse, og sørg for at nyde hvert eneste skridt.. Når vi til sidst kommer ned, går vi gennem den utrolige blomstermark og stopper for at spise vores madpakker. Derefter fortsætter vi gennem skoven og ender til sidst tilbage ved parkeringspladsen sidst på eftermiddagen.

Pris:  449,- kr

DETALJER

Solo vandreture

En individuel oplevelse. Bare rolig, hvis det er første gang, du har vovet at deltage i en gruppevandredag - det kan føles lidt skræmmende - men vi vil passe på dig og sikre, at du føler dig godt tilpas i gruppen.
OBS! det er ikke et datingbureau. Vores mål er, at du møder ligesindede venner og får en afslappende social dag 
– bare slap af og nyd.

Niveau 2/5

Let til aktiv. Det er nødvendigt at være i god fysisk form og forvente ca. 4 - 5 timers vandring om dagen, dog i et roligt tempo. Et godt hoved til højder ville være nyttigt, men der er ingen risiko, det er bare højt oppe. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med vandring.

Afbestillinger af DAGSVANDRING:

Hvis du ønsker at annullere din booking 24 timer eller mere før din booking startdato - vil du modtage en Værdikupon* svarende til det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours, minus et afbestillingsgebyr (svarende til 10% af den samlede bookingpris). og minus entrébilletter - 195 kr.

Hvis du ønsker at annullere din reservation mindre end 24 timer før din reservations startdato - mister du det beløb**, som du har betalt til Happy Hiking Tours. Afbestillinger vil kun blive accepteret via e-mail til jerry@happyhiking.dk inden for de ovennævnte tidsrammer


*Værdikupon er gyldige i seks måneder og skal indløses senest kl. 23:59 på deres gyldighedsdato.
**Inklusive det samlede beløb og/eller værdien af de kuponer, som Happy Hiking Tours har modtaget, men eksklusive værdien af eventuelle ekstraudstyr, varer eller tjenester, der allerede er blevet leveret, og/eller eksklusive værdien af eventuelle kampagnekoder eller rabatter, der er anvendt.

PAKKE LISTE

Til at bære dine ejendele

•  En lille komfortabel rygsæk til at bære dine madpakke, personlige ejendele og vand i løbet af dagen

Til vandreture
•  Vandresko eller -støvler

•  Komfortable vandresokker
•  En fleecetrøje
•  Læbepomade
•  Hue og eventuelt handsker
•  Vandtæt jakke og evt. bukser

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

​​

Hvilket niveau af fitness er nødvendigt?
Denne tur er klassificeret som "Let til aktiv", og passer til alle erfarings- og energiniveauer.

 

Kan jeg komme med min kæreste eller en gruppe venner?

Denne dag er for solorejsende. Du er velkommen til at deltage i vores andre guidede gruppeture, weekender og ferier.

Må jeg tage min hund med?
Hunde i snor er tilladt på Skovtårnet. Vi oplever, at mange hunde bliver nervøse i højderne, og vi anbefaler derfor, at man lader dem blive på jorden. Derudover skal vi blot minde om, at det ikke er alle Skovtårnet gæster, der er glade for hunde, og vi opfordrer derfor til, at man holder sin hund i kort snor.

Er der parkering?

Ja, der er gratis parkering på Skovtårnsvej 1, 4683 Rønnede

Handicapfaciliteter

De fleste af vores vandreture i Danmark kan være inklusive. Hvis vi ved det på forhånd, kan vi også planlægge vores rute i overensstemmelse hermed og lejlighedsvis afvige fra en mindre egnet sti til en mere tilgængelig. Det kræver dog et niveau af aktiv deltagelse eller måske en hjælper. Vores guider vil ikke være til rådighed for fuldtidsassistance, så giv os venligst besked på forhånd om, så hvordan vi kan hjælpe. Skovtårnet er en udendørsaktiviteter i en skov, hvor turen skiftevis er på boardwalk og skovvej. Det går op og ned på turen mod Skovtårnet, og med en konstant stigning på 7,5 procent i Skovtårnet vil det kræve lidt af gæsten. Det er dog muligt at tage en kørestol med op i Skovtårnet. Der er store fine handicaptoiletter i toiletbygningen og handicapparkering forefindes tæt på hovedhuset.

Jerry fra Happy Hiking står til din rådighed for at hjælpe dig med dine rejseplaner. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at gøre din rejse til en succes.

Ved booking accepterer du, at denne vandredag er på eget ansvar. Ved uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at møde på grund af ulykke, sygdom eller lignende, skal du kontakte din egen forsikring.

bottom of page